Blog


 
MVF-3714-0077
Mode!                                                                                      


Mode! Het zit in mijn genen ik weet het nu zeker.


Nu pas zul je misschien denken, ja nu pas ,maar het heeft wel altijd als een rode draad door mijn leven gelopen.

Ik ben Keet van Made by KEET


Als kind was ik al met mijn moeder en zussen aan het knutselen en frutselen met stof, papier, kwast, hout ja eigenlijk zagen we in alles wel iets leuks om te maken.

Al mijn zussen ( vijf maar liefst en nee geen broers) zijn creatief en allemaal op een andere manier maar dat maakt het juist zo leuk.

En ja, we zijn met zijn vijven en tot twee jaar geleden met zijn zessen, onze moeder leefde toen namelijk ook nog. Met zijn zessen vormden we een front en daar was geen speld tussen te krijgen. Nou ja soms ook wel natuurlijk maar meestal was dat snel weer over en dat lijkt me normaal in een groot gezin met al dat gekwebbel en al die ideeën en meningen die we maar wat graag met elkaar wilden delen. Nu we met zijn vijven zijn overgebleven koesteren we die momenten en zorgen er met elkaar voor dat we regelmatig een keer gezellig bijkletsen of freubelen zonder aanhang, gewoon met zijn vijven.

Terug naar Keet, diverse banen verder waarvan sommige met mode en sommige helemaal niet én vele jaren ouder ben ik dan eindelijk fulltime zelfstandig ondernemer geworden en waarin denk je?
Juist, in mode en mode maken.

Die mode maak ik voor jou, stoere ondernemende vrouw!
Ja echt, speciaal voor jou om je te onderscheiden zonder te overdrijven.

Want daar hou ik van, onderscheiden maar niet overdrijven.
Ik ben iemand die niet persé op de voorgrond wil treden, maar ik ben wel iemand die graag gezien word en als ik dan toch gezien word wel graag op de juiste wijze met kleding die bij me past.
En dat is nou precies wat ik jou ook kan leren, daar ben ik goed in en is mijn passie.

Ga jij de uitdaging met mij aan?

Op jouw manier! Met kleding en accessoires die bij jou passen.
Ik ben ervan overtuigd dat ik je daarbij kan helpen.

Met mijn ervaring en gevoel en passie voor mode en alles wat daarbij hoort zie ik in één oogopslag welke stijlen, kleuren en modellen jij nodig hebt om je te onderscheiden zonder te overdrijven. Heb jij zin in......

Een Date met Keet?

Vraag snel naar de mogelijkheden, samen maken we er een feestje van.

Bel of mail je me even? tel: 06-28940334 of e.mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

liefs Keet.  
         MVF-3714-0015© 2019 Made by Keet.

Copyright 2019, Ontwerp, Realisatie & Hosting: DreamView ICT & Internet Services