Blog

Nooit genoeg.....

In mijn vorige blog schreef ik over mode en wat dit voor mij betekent en wat ik ook voor jou kan betekenen.
Want dat kan ik, heel veel zelfs.
Ik hou me namelijk niet alleen bezig met mode en de buitenkant maar kijk ook bij je naar binnen.

"BRING THE OUTSIDE IN AND THE INSIDE OUT"

Naar binnen zul je je misschien afvragen, ja echt, naar binnen.
Want de binnenkant is minstens zo belangrijk als de buitenkant, als het daar niet lekker voelt dan zie je dat terug in je kleding en omgekeerd werkt het mijn inziens ook zo.
Als je kleding niet bij je past voel je je ook niet helemaal happy en dat is zeker binnenkant, niet helemaal happy voelen.

Ik weet er alles van, niet helemaal happy voelen.
Jarenlang probeerde ik aan het ideaalbeeld van mezelf te voldoen en dat was lastig, heel erg lastig, want ik legde de lat heel hoog voor mezelf.
Ik vond heel veel van mezelf , maar vooral vond ik mezelf NIET goed genoeg.

Niet aardig genoeg, niet dun genoeg, niet mooi genoeg, niet gezellig genoeg, niet sociaal genoeg, niet belangstellend genoeg, niet lief genoeg, niet collegiaal genoeg, niet en ga zo maar door en wat deed ik daaraan............
Juist, goed geraden, ik ging nog harder mijn best doen om mezelf goed genoeg te vinden en weet je? Dát kost me toch een energie pffffff dat is echt een energievreter want je vind het toch nooit goed genoeg en daar wer ik zoooo moe van.

Weet je ook wat daarna komt? ..... alweer goed geraden, dan kom je op het punt dat je alleen nog maar moe, moe en nog eens moe bent en dan vind je jezelf helemáál niet meer goed genoeg en begint het hele circus weer opnieuw.
Ik was er zo klaar mee om altijd maar moe en niet goed genoeg te zijn en heb het roer omgegooid.

Zo denk je nu misschien (dat kon ik trouwens ook heel goed, denken voor een ander) dat is knap. Ja best wel knap vind ik zelf. Zoiets gebeurt natuurlijk niet 1,2,3, nee dat duurt wel even. Jezelf uitvinden, dat is een hele lastige en nog werk ik hier elke dag aan, bewust en onbewust.

Stapje voor stapje ben ik gekomen waar ik nu ben, met vallen en weer opstaan.
Zoals ik al eerder zei, ik legde de lat voor mezelf veel te hoog. moest ook veel te veel van mezelf en vergde daardoor ook veel te veel van mijn lichaam en geest, waardoor ik volledig blokkeerde en eigenlijk alles op de automatische piloot deed. Kun je best lang volhouden hoor, maar nu is het al een tijdje klaar en leef ik veel meer het leven wat IK wil leven en niet het leven wat ik DENK te moeten leven.

Nu het weer “stroomt” stroomt mijn creativiteit ook weer op volle kracht , mijn hoofd bruist van de ideeën, en inspiratie haal ik overal uit.
Toch is er veel meer rust.

Dat stromen heeft er toe geleid dat ik de grote sprong gewaagd heb en sinds 13 januari 2017 fulltime zelfstandig ondernemer ben van mijn bedrijf

MADE BY KEET.

MADE BY KEET staat voor unieke handgemaakte kleding en accessoires.
Op ambachtelijke wijze gemaakt uit de fijnste materialen, met de grootste zorg geselecteerd. Stuk voor stuk unieke handgemaakte items in kleine oplages. Met liefde ontworpen, met passie gemaakt.

Voor wie?

Nu zijn we precies waar ik heen wilde, namelijk naar jou:

today sto and look at you
De stoere ondernemende maar ook liefdevolle, energieke, zelfstandige en enigszins spirituele vrouw die zich wil onderscheiden, zonder te overdrijven maar WEL met een professionele uitstraling de deur uit wil gaan, ALTIJD.

Mijn Missie is, ervoor te zorgen dat al deze vrouwen ZONDER zorgen de kledingstijl krijgen die bij ze past.

Ik ga ervoor zorgen dat de “buitenkant” helemaal matcht met de “binnenkant” en andersom.

Ik leef het leven nu veel meer zoals IK het wil leven en weet je hoe ik dat doe?
Met mijn methode.
In 4 stappen;

ListenLookAskFeel-3

"I bring the outside in and the inside out."


Ik vertel je met liefde en plezier meer over mijn methode want ik ben mijn eigen beste leerling.

Ja echt, het bovenstaande deed ik allemaal, (duurde trouwens best een tijdje voordat ik het door had zoals je hierboven hebt kunnen lezen) en uiteindelijk kwam ik er achter dat ik gewoon goed genoeg ben en misschien nog belangrijker, altijd goed genoeg geweest ben.
Gewoon door mijn eigen ontwikkelde methode te doorlopen

Zooo jammer dat ik dat niet eerder ontdekt heb, dat had me heel veel tijd, energie, tranen en vallen en weer opstaan bespaard.
Nu kan ik er om lachen, meestal dan, want hé, ik ben ook maar een mens en heb ook echt weleens een terugvalletje.

Waarschijnlijk was ik dan ook al veel eerder zelfstandig ondernemer geworden maar zo is het niet gegaan en och zo erg is het ook weer niet want ik heb het nu wel ontdekt en ik geniet ervan, elke dag, elk uur, elke minuut, ja zelfs elke seconde. Ik zou er niks van willen missen en dat zie je ook terug in mijn passie en liefde voor het vak en inmiddels ook in de liefde voor mezelf.
Daarom wil ik jouw deze methode zo graag leren, zodat jij hetzelfde gaat voelen, passie en liefde voor wat je doet en wie je bent, GOED GENOEG. 
Maar ook welke kleding daarbij past, welke kleding bij jou past, echt bij jou. Samen gaan we dat met mijn methode en mijn passie en liefde voor kleding ontdekken

Dus vandaar mijn vraag aan jou

Heb jij al een.........................DATE met KEET?

Ga jij je leren onderscheiden zonder te overdrijven?
Ga jij voor die professionele uitstraling, ALTIJD?
Ga jij voortaan zonder zorgen de deur uit in de kledingstijl die bij jou past.
Ga jij voortaan voor GOED GENOEG
Ga jij voortaan lief zijn voor jezelf

Met Durf op Authentieke wijze naar volle Tevredenheid op een Eigentijdse manier.

Met mijn vakbekwame Kennis, Energie, Enthousiasme en Toegankelijkheid .

Dan hebben wij een DATE*

Wil je eerst eens kijken hoe ik van mijn passie mijn beroep maakte, kom dan naar de;

Fashion show- It’s springtime 2017

Wanneer : Donderdag 30 maart om 19.00 uur
Locatie : Riverside Outdoor & Events, Strand Maaslanden
Hamsestraat 2 te 6629 KT Appeltern
Toegang : GRATIS met kopje koffie/thee en lekkers.
Aanmelden : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. aantal personen

Its a FASHION party-3

Liefs KEET

*meer informatie over een VIP Date met Keet of een workshop met
max. 6 personen tel: 06-28940334 ik vertel je er graag meer over
© 2019 Made by Keet.

Copyright 2019, Ontwerp, Realisatie & Hosting: DreamView ICT & Internet Services