Blog

Lente 2018

Ja! Daar wil ik weleens een blog aan wijden.

Webshop, hot ... or not ...

Ik ben er nog steeds niet helemaal uit, ook niet na heel veel onderzoek en rondvragen. Er zijn zoveel verschillende meningen en ideeën over dat ik heb besloten mijn hart maar weer eens te volgen en dus voorlopig GEEN webshop te lanceren.

Nu had ik natuurlijk ook jullie mening nog kunnen vragen, lieve lezers, maar daar word ik vaak alleen maar meer door in verwarring gebracht.
De ene potentiele klant stemt namelijk voor en de andere tegen en ik, ik wil iedereen pleasen, want ja daar ben ik heel goed in. Uiteindelijk weet ik dan helemaal niet meer wat ik zal/moet doen.

Dus volg ik mijn hart ... dat is ook nog wel een dingetje hoor, want voordat ik zover ben, dat ik dat durf, dan gaat er echt nog wel wat water door de Maas. Zeker de laatste tijd heel veel water door de Maas, kijk maar eens op bijgaande foto. Dit was mijn uitzicht vanuit mijn atelier een paar weken geleden, tel daar de hele harde wind bij op en die helikopters die regelmatig heel laag vliegen en het is feest hier in Appeltern.

Ik dwaal af, dus terug naar het volgen van mijn hart, tot nog toe heeft me dit opgeleverd dat ik elke dag met heel veel liefde en plezier mijn passie mag en kan uitoefenen, namelijk:

Unieke kleding ontwerpen en maken voor vrouwen die zich willen onderscheiden zonder overdrijven zodat zij stralend en zelfverzekerd de deur uitgaan. ALTIJD.

Inmiddels kan ik vol trots zeggen dat ik naast mijn eigen label MADE BY KEET ook nog een drietal andere fantastische labels aan het assortiment heb toegevoegd. Een ware aanvulling van mijn eigen assortiment en vooral ook onderscheidende merken met een mooi en goed verhaal.

Het Belgische label DAME BLANCHE FASHION

Het Nederlandse label POM Amsterdam

Het Nederlandse breimerk ERNA

Vanaf voorjaar 2019 komt daar ook ZILCH AMSTERDAM bij.

In een volgend blog vertel ik je er nog veel meer over.

© 2019 Made by Keet.

Copyright 2019, Ontwerp, Realisatie & Hosting: DreamView ICT & Internet Services