Over KEET

Over Keet

Maak kennis met 

Keet Schiks

 

Made by Keet is een fris label voor de modieuze vrouw van nu. Een label waar alles draait om handgemaakte exclusieve kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Alle stoffen, fournituren en patronen worden door mijzelf zorgvuldig geselecteerd en in kleine oplagen met de hand verwerkt tot unieke kleding en accessoires.

Na jarenlang te hebben gewerkt als in- en verkoopster voor diverse kleding- en schoenenmerken- en winkels was het in 2014 tijd voor een nieuwe uitdaging. Het oprichten van mijn eigen label. Dat label werd 'Made by Keet': met passie ontworpen en met liefde gemaakt.

 

Naast mijn eigen label hebben we inmiddels ook ander merken in de winkel om onze collectie te completeren en een mooi beeld an je te kunnen presenteren.

Deze labels zijn ook allemaal zorgvuldig door mij geselecteerd zodat ze passen bij de winkel en bij mij en mijn collectie.

Pom Amsterdam, Zilch Amsterdam, Dame Blanch Fashion Antwerpen, Denim Hunter, Lollys Laundry

De mode is constant in beweging. Dat is leuk maar ook uitdagend. Voor iedere nieuwe collectie reis ik daarom stad- en land af om inspiratie op te doen. Nauwkeurig lettend op kwaliteit, actuele trends en de nieuwste materialen krijgen mijn collecties vorm.

Benieuwd hoe mijn creaties van schets tot ontwerp en van patroon tot snit tot stand komen? Dan nodig ik je van harte uit voor een 'date met Keet'!

Neem snel een kijkje op Instagram voor de nieuwste collectie en laat je inspireren.

© 2019 Made by Keet.

Copyright 2021, Ontwerp, Realisatie & Hosting: DreamView ICT & Internet Services